Lidl Arbeidsmarktcommunicatie
Gumtree Creatives is een reclame- en ontwerpbureau dat ‘het idee’ hoog in het vaandel heeft staan en dat combineert met helder en fris grafisch ontwerp.
Gumtree Creatives, conceptontwikkeling, grafische vormgeving, website, positionering, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie, reclame
21773
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21773,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Lidl Arbeidsmarktcommunicatie

Steeds meer bedrijven gaan inzien dat ze niet alleen aan hun corporate merk moeten werken maar ook aan hun Employer Brand. Hoe kijken werkzoekenden tegen mijn merk aan? Wat is hun perceptie bij Lidl als werkgever? Op die manier wordt het niet alleen makkelijker precies die mensen te vinden die bij je cultuur passen maar doe je dat uiteindelijk ook tegen lagere kosten. Voor Lidl Nederland vertaalden we dat naar de slogan ‘Altijd de beste willen zijn’. Dat verwoordde precies de mentaliteit die je als nieuwe Lidl medewerker moest hebben om succesvol te kunnen zijn binnen het bedrijf.

Ook bedachten we een succesvolle wervingsactie voor vakantiemedewerkers. Deze uitingen werden achterop kassabonnen gedrukt en als advertenties en flyers verspreid.

Category

Concept, Grafisch ontwerp