Over Gumtree
Gumtree Creatieve Communicatie is een reclame- en ontwerpbureau dat ‘het idee’ hoog in het vaandel heeft staan en dat combineert met helder en fris grafisch ontwerp.
reclame- en ontwerpbureau, grafisch ontwerp, creatieven, projectmanagement, arbeidsmarktcommunicatie, Ruimtelijk Ontwerp, Strategie En Positionering, Webdesign, Productie En Projectmanagement
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Gumtree Creatives

Is het een reclamebureau? Is het een creatief team? Nee, het is Gumtree Creatives. Alles voor ideale ideeën, conceptuele content, ontwapende ontwerpen, strakke sites of wervelende werving. Of het nu gaat om above-, below- of through-the-line. De bottom-line is altijd creatieve communicatie.

 

Gumtree Creatives zijn Jan Willem Huurneman en Sander van de Vlasakker. Jan Willem is van de plaatjes (art) en Sander van de praatjes (copy). Maar we zijn nooit alleen. Met een groot netwerk aan creatieven, strategen en projectmanagers zijn we altijd zo klein als kan en zo groot als nodig!

 

Sander van de Vlasakker

sander@gumtreecreatives.nl

+31 (0)6 50 64 05 11

 

Jan Willem Huurneman

janwillem@gumtreecreatives.nl

+31 (0)6 524 524 12

 

Eveline Zweers-Plantinga

eveline@gumtreecreatives.nl

+31 (0)6 17 23 23 31