Amsteltram 3 identiteiten in 1
Gumtree Creatives is een reclame- en ontwerpbureau dat ‘het idee’ hoog in het vaandel heeft staan en dat combineert met helder en fris grafisch ontwerp.
Gumtree Creatives, conceptontwikkeling, grafische vormgeving, website, positionering, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie, reclame
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Amsteltram 3 identiteiten in 1

De Amstelveenlijn is een belangrijke verbindende schakel tussen Amsterdam Zuid en Amstelveen. Deze lijn wordt volledig vernieuwd. Daarna wordt de lijn doorgetrokken naar Uithoorn: de Uithoornlijn. Als in 2024 beide lijnen zijn opgeleverd wordt de nieuwe naam: Amsteltram.

Gumtree ontwierp een nieuwe identiteit voor deze 3 entiteiten. Duidelijk familie van elkaar maar met een eigen kleurenpallet. Een frisse en kleurrijke identiteit. Het polygone lijnenspel symboliseert ‘openbaar vervoer’ in al zijn verschijningsvormen en de manier waarop deze met elkaar verbonden zijn. De kruisingen zijn verbindingen en overstappunten.

In samenwerking met

Joera Mulders

Category

Concept, Grafisch ontwerp